Inspiratie avonden

Beste carnavalsvierders,

Op woensdag 15 juni hebben we de tweede inspiratieavond gehad. Het was weer een drukbezochte en geslaagde avond. Iedereen kon lezen wat er op de eerste avond is aangegeven over de activiteiten die tot nu toe tijdens carnaval plaats vonden. We nemen de punten mee voor de toekomst. We hebben er vertrouwen in dat dit helemaal goed komt.

Daarna zijn we aan de slag gegaan met het programma van 2023. In overleg met elkaar zijn er verschillende programma’s samen gesteld. A.d.h.v. de ideeën maken wij een voorstel voor de commissies. Achter de schermen zijn we hier druk mee bezig. Het definitieve programma volgt later.

Als laatste hebben we een organogram gepresenteerd. We hebben het nieuwe bestuur voorgesteld en de samenstelling van de commissies laten zien.

Alicia van Seters is de nieuwe Penningmeester, Barbara van der Stelt is de secretaris. Inmiddels hebben we ook een voorzitter gevonden. Ton Damen neemt deze rol graag op zich. Odette Morée en Joyce van de Vlekkert sluiten aan als bestuursleden.
Eva en Claire zullen het bestuur het komende jaar ook nog ondersteunen.
Arie Treffers kunnen we altijd bellen voor advies.
De overdracht van het oude naar het nieuwe bestuur heeft inmiddels plaats gevonden.

Op het organogram kunnen jullie naast het nieuwe bestuur, alle commissies bekijken. Heb je je ergens voor opgegeven maar zie je je naam nog niet staan of wil jij graag ook iets betekenen? In het organogram staan nog vraagtekens, daar zoeken we nog mensen voor. Laat het ons in beide gevallen weten en stuur een mail naar bestuur@knusterooiers.nl. Vele handen maken licht werk!
We zijn trots op het samengestelde bestuur en de commissies. Zij gaan er voor 100 procent tegenaan om er samen met iedereen een swingende carnaval van te maken!

Ben je nieuwsgierig naar de evaluatiepunten en het organogram, bekijk dan de bijlagen.

Klik hier voor de evaluatiepunten

Klik hier voor het organogram

Hoe nu verder?
We gaan eerst genieten van de vakantie, na de vakantie zal het bestuur alle commissies uitnodigen om kennis te maken in de vorm van een speeddate. Wat zijn de plannen, wat kunnen we van elkaar verwachten, hoe gaan we met elkaar communiceren etc.
Hou de ontwikkelingen in de gaten via deze site, we houden jullie op de hoogte!

Hele fijne vakantie!

Groetjes Claire, Joyce en Eva

 

Comments are closed.