Knuste Stars 2022

Op 12 juni is het zover, Knuste Stars 2022! De inschrijfformulieren zijn uitgedeeld en de eerste deelnemers hebben zich al opgegeven. Wil jij ook je talent laten zien, schrijf je dan snel in.Het inschrijfformulier kun je onderaan dit bericht downloaden.

We hebben dit jaar weer veel sponsoren die deze middag mogelijk maken, waarvoor een groot dank je wel. We kunnen de kinderen weer verwennen met lekkernijen en een presentje. Daarnaast komt er een entertainmentshow, die de kinderen een topmiddag zal bezorgen. Klinkt dit niet fantastisch!

Dit jaar gaan we alle talenten bekijken in ’t Uivernest. Het belooft een feestelijke middag te worden voor alle kinderen en onze Hankse talenten. Kom op zondag 12 juni om 14.00 uur naar ’t Uivernest en maak er samen met onsen onze talenten een gezellige middag van.

Comments are closed.