Kik-Of Carnaval 21 – 22

Knusterooiers en Knusterooierinnekes,

Als Kik-of commissie zijn wij weer begonnen met de voorbereidingen van het 11 – 11 feest. Wij blikken dan eerst terug naar de voorgaande edities om te kijken hoe die zijn gelopen.


In 2018 hebben wij het 11 – 11 feest overgenomen van de Krakers commissie. Wij hadden voor ogen dat we de opkomst uit wilde gaan breiden door een liedjesfestijn laagdrempelig te gaan organiseren. Helaas moeten we stellen dat het maar een beperkte extra opkomst heeft opgeleverd. Ook de verkoop van de carnavalsmuziek bleef achter bij de verwachtingen. Het was voor ons iedere keer worstelen om niet met een negatief saldo uit het feest te komen.

We willen het over een andere boeg gaan gooien. We merkten dat een quiz of activiteit het goed doet en willen daarom een 11-kamp gaan organiseren voor iedereen in Hank. Het 11-kamp begint ’s morgens om 11:11u en eindigt om 23:11u. Er worden ’s morgens 11 opdrachten bekend gemaakt waar je punten mee kan verdienen. Dat zal een mix zijn van makkelijke en wat moeilijkere opdrachten. Natuurlijk hebben alle opdrachten een carnavaleske insteek. De resultaten van een aantal opdrachten komen in de avond weer terug en we hebben 1 opdracht die de (rode) draad vormt tussen 11:11 en 23:11.
De opdrachten kan je in ongeveer 2 – 3 uur afronden. Tijd genoeg dus om op tijd in ’t Uivernest te zijn voor de feestavond.

Op de feestavond gaan we zo min mogelijk de feestmuziek onderbreken. We hebben elkaar al lang niet meer gezien en we gaan dus eerst maar eens bijpraten. Daarna gaan we een feestje bouwen zoals we die nog kennen van voor de corona crisis. Dat gaat vast weer een ontiegelijk gezellige avond worden.
Het 11-kamp met de aansluitende feestavond wordt gehouden op 6 november 2021.

De Hankse traditie van een eigen carnavalsnummer willen we niet laten schieten. We willen een Knusterooier of Knusterooierinneke vragen om hèt carnavalsnummer van 2022 te schrijven en op te nemen. Hoe we dat gaan doen, moeten we nog verder uitzoeken. Ideeën en hulp zijn welkom.

Wat vinden jullie van ons idee? We zijn benieuwd.

Carnavaleske groeten,

De Kik-of commissie
Alicia van Seters
Maik de Bodt
Annemarie Berm
Arno de Wit

Comments are closed.