Carnaval 2020-2021

Beste Knusterooiers,
Zoals verwacht zullen we dit jaar helaas geen carnaval en voorafgaande activiteiten organiseren. Het perspectief om dit komende maanden tot en met carnaval te doen zijn daarvoor slecht.
Na de afgelasting van de “Knuste Kik Of” eerder dit jaar dus dit seizoen ook helaas geen sauwelen, 55+bal, boerenbruiloft, optocht, lichtjesoptocht, snotpinnenbal, etc.
Als Stichting zijn we nog bezig om een (corona proof) alternatief te organiseren voor dit seizoen tijdens Carnaval.

Toekomst
Het is zoals het is op dit moment natuurlijk en er zijn ergere dingen.
Maar het is ontzettend jammer dat we dit jaar geen carnaval kunnen organiseren en vooral dit niet samen kunnen vieren met elkaar. Want dat is wat carnaval een geweldige traditie maakt; gezelligheid, saamhorigheid, samen zingen, dansen en lachen. Kortom een sociale interactie in ons dorp. Breed gedragen door de vele vrijwilligers bij onze organiserende commissies en samen met onze al jaren trouwe horeca, de pijlers van het Knusterooier Carnaval.
Als Stichting Carnaval Hank hopen we dan ook dat we volgend seizoen weer op iedereen van jullie een beroep kunnen doen om deze “Hankse” Knusterooiers tradite te kunnen voortzetten en dit verloren jaar niet een voorbode laten zijn van een afnemende traditie. Het motto van dit jaar is hiervoor van toepassing, “we gaon dur dwars durhenne”.
We willen volgend jaar dan ook dit Motto, ingestuurd door oud-prins Bas Smit, gebruiken om met jullie als Knusterooiers weer samen te kunnen genieten van onze prachtige activiteiten.

Namens Stichting Carnaval Hank wensen we (ondanks alle beperkingen) alle Knusterooiers Fijne Feestdagen en een Voorspoedig 2021.

Comments are closed.