Dichter der Knusten

We maken ons in Knusterooierslaand weer op voor het Carnaval 2020. Aanstaande zaterdag zal deze starten voor de kerk om 13:11.

Op dinsdagavond zal in ’t Uivernest de sluiting plaatsvinden. Dan zal onder meer het nieuwe motto van 2021 gepresenteerd worden. Vorig jaar werd uit de talloze inzendingen “Ut maokt oos ginne fluit oit” gekozen. Dit motto was verzonnen door Wim van Velthoven. Dit jaar hebben jullie weer een nieuwe kans om aanspraak te maken op de prestigieuze titel: “Dichter der Knusten”.

Stuur daarom jouw motto of motto’s voor carnaval 2021 in. Dit kun je doen via het formulier in de papzak of via de digitale weg door op deze site onder “Contact” het Motto te kiezen. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Naam
Email

Comments are closed.