Bericht van het bestuur

Stichting Carnaval Hank wil alle Knusterooiers bedanken voor een enorm succesvol, gezellige Carnaval. Met als 1 van de hoogtepunten toch wel een prachtige eerste editie van De Lichtjes Optocht op de afsluitende dag. De animo vanuit de carnavalsverenigingen was overweldigend en de reacties louter positief.
Ook de samenwerking van de Hangse horeca was voortreffelijk en heeft zijn vruchten afgeworpen. We hebben als Stichting Carnaval Hank ons ledenaantal van de Zotte nar tevens zien verdubbelen, wat een mooie financiële opsteker is voor ons.
Kortom bedankt alle Knusterooiers.

Op vrijdag 22 maart vanaf 20:30 houden wij een openbare discussie vergadering in ‘t Uivernest. Heb je ideeën, opmerkingen of wil je een mening geven. Dan ben je van harte welkom.

Comments are closed.