In Memoriam Adri van Dortmont

Deze week is ons het trieste nieuws bereikt dat Adri van Dortmont op de respectabele leeftijd van 89 jaar is overleden. Adri was een bijzonder persoon in ons dorpke en zette zich in voor vele verenigingen in Hank. Of het nu was om het kerkhof te onderhouden, te helpen bij de wielerronde, bij Be ready, Titanic of bij de avondvierdaagse. Adri stond voor hen klaar. Het was bijna vanzelfsprekend. Door ons Hankenaren werd dat zeer gewaardeerd en zo werd hij in 2006 terecht benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Als Knusterooiers gaan onze gedachten terug naar de mooie, gezellige en dierbare momenten met Adri.
Jarenlang sloeg hij op de grote trom onder het mom “meer draank, meer klaank” .bij onze boerenkapel “De Knustebloazers”. Samen met hen en de Raad van elf ging hij mee op pad tijdens al onze activiteiten, iets overslaan was geen optie. Dit met veel plezier en inzet. In 1996 werd Adri dan ook benoemd met de eretitel Grootste Knust. Nu Adri ons met stille trom verlaten heeft gaan onze gedachten uit naar zijn familie en wensen hen veel sterkte voor nu en de moeilijke momenten die komen.

Stichting Carnaval Hank

Comments are closed.