Presentator Teun bedankt Knusterooiersland

Knusterooiers!

Hank was dit weekend Knusterooiersland, een prachtig land!
2 dagen lang had ik de eer om voor de Knusterooiers en Knusterooierinnen te staan die afgekomen waren op de 2 evenementen van het 44-jarig bestaan van Stichting Carnaval Hank. Zoals ik dit weekend menigmaal heb gezegd, een echte mijlpaal waar velen van jullie zich al jaren voor inzetten. Dat verdiend een applaus!

Vanaf moment 1 hebben jullie ervoor gezorgd dat ik van voldoende informatie ben voorzien en nog meer noemenswaardig dat ik gastvrij ontvangen ben.
Het was voor mij niet het aantal mensen publiek wat ik meer gewend ben, maar wel het publiek waarvan ik enorm genoten heb.

Beste commissieleden, stichtingsleden, vrijwilligers van Stichting Carnaval Hank bedankt voor jullie leut en gastvrijheid. Ook dank voor alle anderen die op hun eigen manier bij gedragen hebben aan dit leut en de gastvrijheid dit weekend. Ik rij Hank nu niet meer voorbij zonder aan Knusterooiersland te denken! Dankjewel! Alaaf en tot snel!

Met carnavaleske groet,
Teun Aarden – TAPP

Comments are closed.