Knusterooiers 44 jaar

Zeven muzikale groepen, een gezellige ambiance, een spannende ontknoping en een fantastische afsluiting door DJ Willem de Wijs. Zo kunnen we kort samengevat de 26ste editie van het Krakersfestival omschrijven. Voorafgaand aan de activiteit van Stichting Carnaval Hank stonden de aanwezige Knusterooiers stil bij het overlijden van Henk van Dortmont. Henk was jarenlang voorzitter van de jury tijdens de krakersfestivallen en werd in 2012 tot Grootste Knust verkozen voor al zijn vele verdiensten binnen het verenigingsleven in Hank. Namens Stichting Carnaval Hank willen we alle nabestaanden van Henk nogmaals heel veel sterkte wensen.

De ontknoping van de uitslag was, zoals eerder vernoemd, reuze spannend. Wat resulteerde tot 2 punten verschil tussen nummer 3, naovenaant en de winnaars “Wij Knuste”. Nummer 2 “De vreugdewippers” zaten daar dus met 1 punt minder dan de winnaar tussen.

De avond was een mooie opstart naar de activiteiten van 44 jaar Stichting Carnaval Hank. Vrijdag 10 november vervolgen we het jubileum feest met “Het ouderen en gehandicapten Feest” in ‘t Uivernest vanaf 13:30. Zaterdag 11-11 zijn alle knusterooiers welkom in De Phoenix voor het 44jaar Receptie/feestavond . In ‘t Uivernest zal op die avond een prachtig jongerenFeest worden gevierd en op zondag 12 november zal aan De Haven een prachtige Afterparty zijn. Op onze website www.knusterooiers.nl staat alle informatie over onze activiteiten uitgebreid vermeld, we hopen dat we met jullie hier een prachtig feest van gaan maken.

Speciaal voor het 44 jaar bestaan is er een prachtige knusterooiers vlag te bestellen voor €22,-. dit kunt u doen via stuurnarren@knusterooiers.nl.

Comments are closed.