Knuste Stars 2022

Op 12 juni is het zover, Knuste Stars 2022! De inschrijfformulieren zijn uitgedeeld en de eerste deelnemers hebben zich al opgegeven. Wil jij ook je talent laten zien, schrijf je dan snel in.Het inschrijfformulier kun je onderaan dit bericht downloaden.

We hebben dit jaar weer veel sponsoren die deze middag mogelijk maken, waarvoor een groot dank je wel. We kunnen de kinderen weer verwennen met lekkernijen en een presentje. Daarnaast komt er een entertainmentshow, die de kinderen een topmiddag zal bezorgen. Klinkt dit niet fantastisch!

Dit jaar gaan we alle talenten bekijken in ’t Uivernest. Het belooft een feestelijke middag te worden voor alle kinderen en onze Hankse talenten. Kom op zondag 12 juni om 14.00 uur naar ’t Uivernest en maak er samen met onsen onze talenten een gezellige middag van.

Inschrijven Knuste Stars

Jongens en meisjes, met nog enkele weken te gaan stromen de eerste aanmeldingen bij ons binnen! Ontzettend leuk om te zien dat de animo weer goed is dit jaar. Knuste Stars wil je natuurlijk ook niet missen en dit jaar bestaan we zelfs 10 jaar en dat gaan we met zijn allen vieren!
Als organisatie zijn we weer druk bezig met de puntjes op de i te zetten en het begint alweer te kriebelen. Ieder jaar kijken we er weer naar uit om die blije koppies te zien van alle talentjes die bij ons hun kunsten komen vertonen. Zingen, dansen, goochelen of combinaties, je kan het zo gek niet bedenken of het kan bij Knuste Stars. Wij zorgen voor het podium en jullie voor het talent!

Net als een aantal jaar geleden komen de Gebroeders Ko samen met ons het dak eraf blazen met hits als Toeter op mijn waterscooter, Schatje mag ik je foto en natuurlijk hun nieuwste hit Waar is de paracetamol?
En wanneer gaat dit allemaal gebeuren? Op zondag 9 februari aanstaande in de Phoenix in Hank. De deuren gaan om 13.30 uur open om alle artiesten en natuurlijk hun fans te ontvangen en om 14.00 uur gaan we van start.
De inschrijfformulieren zijn uitgedeeld op de basisscholen. Maar je kan je ook digitaal inschrijven door het contactformulier onderaan dit bericht.

Dus trommel je vriendjes en vriendinnetjes op en begin alvast met oefenen. Voor je het weet is het zover en zien we jou op het podium bij de Phoenix. Houdt de krant en onze Instagram pagina goed in de gaten voor de laatste berichten over deze middag.
Wij hebben nu al voorpret! Jullie ook?
Tot dan.
Commissie Knuste Stars

Name
Email
Opmerking

10 Jaar Knuste Stars

Jongens en meisjes, dames en heren, in 2020 is het zover! Knuste Stars bestaat 10 jaar!! En dat gaan we groots vieren. Met natuurlijk weer een heleboel jonge, enthousiaste artiesten maar ook met niemand minder dan de Gebroeders Ko! Net als een paar jaar geleden hebben zij net als wij, weer heel veel zin in om de Phoenix op zijn kop te zetten.  Met hits als Toeter op mijn waterscooter, Schatje mag ik je foto, Tringelingeling en Oh wat is dit mooi, moet dit lukken.

Op zondag 9 februari 2020 gaat het gebeuren. De deuren van de Phoenix in Hank gaan om 13.30 uur open om alle artiesten te ontvangen en om 14.00 uur gaan we van start. Binnenkort worden de inschrijfformulieren weer uitgedeeld op de basisscholen. Maar je kan je ook digitaal inschrijven door het contactformulier in te vullen onderaan dit bericht.

Dus trommel je vriendjes en vriendinnetjes op en begin alvast met oefenen. Voor je het weet is het zover en zien we jou op het podium de sterren van de hemel zingen,  dansen of goochelen.Het kan allemaal bij Knuste Stars.
Houdt de krant en onze Instagram pagina goed in de gaten voor de laatste berichten over deze middag.

Wij hebben nu al voorpret! Jullie ook?
Tot dan.

Commissie Knuste Stars

 

Name
Email
Opmerking

Knustestars 2019

Wat was het toch een feest, Knuste Stars 2018!! Thema jungle met schitterende optredens, echte slangen en vogelspinnen. Weten jullie nog wie toen de winnaar was? Het waren de meiden van De glitter club 2.0.

De datum voor Knuste Starts 2019 is bekend en wel op zondag 17 februari 2019. Wat voor talent heb jij?  Laat jij dit  op het podium zien en wordt jij misschien de winnaar van komend jaar?

We zijn al druk aan het vergaderen want we gaan natuurlijk weer voor een spectaculaire middag met als thema:
Beach party oftewel Star Beach in de Phoenix op zondag 17 februari!!
Zet het in je agenda en geef het door aan je familie, buren en vrienden. Zorg dat je erbij bent! Houd onze Facebook pagina in de gaten voor meer nieuws!

Inschrijven Knustestars

Nog anderhalve maand en dan is het weer zo ver. Het jaarlijkse Knuste Stars vindt weer plaats op zondag 28 januari 2018 in De Phoenix in Hank. We zijn druk bezig met alle voorbereidingen en de welbekende puntjes op de i.
We gaan dit jaar met Knuste Stars de jungle in. Veel groen, apen, tropisch temperaturen en nog veel meer. Maar wat er vooral niet mag ontbreken deze middag zijn jullie en jullie talent! Denk jij al na over je optreden? Het mag passen binnen het thema maar is zeker geen verplichting.
Dus schrijf je snel in! De inschrijfformulieren zijn inmiddels uitgedeeld op de basisscholen maar inschrijven kan ook digitaal door het contactformulier onder deze tekst in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat je een inschrijfformulier in je mail ontvangt.
We hebben dit jaar voor het eerst 3 categorieën zodat ook de kinderen die al op het voorgezet onderwijs nog mee kunnen doen. De categorieën zijn groep 1 t/m 3, groep 4 t/m 8 en kinderen op het voortgezet onderwijs. 3 categorieën betekent dus ook 3 prijzen!
Naast al onze Knuste Stars kanjers die deze middag gaan optreden, komt er ook een ritmische artiest, die de middag samen met jullie tot een geslaagd succes gaat maken.
En houdt de krant, Facebook of de site van Knusterooiers in de gaten voor de laatste berichten over deze middag. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 28 januari in de Phoenix! Wij hebben er weer zin in! Jullie ook? Tot dan.

Commissie KnusteStars

 

Name
Email
Opmerking

Groot feest! Knuste Stars in de Jungle

Na een geweldig circus spektakel vorig jaar zijn we er ook nu weer helemaal klaar voor! Dit jaar gaan we met Knuste Stars de jungle in! Een warm klimaat en dansende apen! Dat past bij onze middag. En omdat het vorig jaar zo goed is bevallen met 2 categorieën, gaan we dit jaar zelfs voor 3 categorieën. Want we zouden het leuk vinden als ook de meiden en jongens mee kunnen doen die al op het voortgezet onderwijs zitten. 3 categorieën betekent dus ook 3 prijzen! De categorieën zijn groep 1 t/m 3, groep 4 t/m 8 en kinderen op de middelbare school.

Knuste Stars 2018 staat gepland op zondag 28 januari 2018. Zet deze datum alvast in je agenda, hang ‘m op je prikbord of zet hem als reminder in je telefoon. Denk jij al na over je optreden? Zing jij misschien een grote hit uit de Disneyfilm Junglebook of dans je een jungledans? Het mag passen binnen het thema maar is geen verplichting. Dit jaar is het ook mogelijk om het inschrijf formulier te mailen. Let goed op de flyers die we uitdelen op school! Of houdt onze facebook pagina in de gaten.

Naast een leuke gezellige dag met muziek, kids die optreden en natuurlijk ook weer wat lekkers, zijn we ook weer bezig met een artiest. Maar onthoud goed dat jullie de hoofdartiesten zijn van deze middag. Want zonder jullie en een enthousiast publiek is er geen Knuste Stars! We hopen jullie allemaal te zien op zondag 28 januari in de Phoenix! En houd de krant, facebook en de site van Knusterooiers in de gaten. Want wie weet verklappen we dan nog iets!

Wij hebben er weer zin in! Jullie ook? Tot dan.
Commissie Knuste Stars