Knuster Motto Lied 2024

Klik hier voor de gratis download

Wij Ôk – Agge goed kekt dan ziede ut

Meej carnaval dan zijn wij meej vrienden bij mekaor,
un ander pakske aon, un kleurke in oew haor.
Ouwe kaas meej worst en un pilske in oos haand,
da’s carnaval in Knusterooierslaand.

REFREIN:
Ik drink altijd veul te snel,
agge goed kekt dan ziede ut wel.
Of, heddur al zat op,
dan zet dun bril mar op zun kop.
Lees meer …

Inschrijving 11-Kamp

Op zaterdag 11-11 start het nieuwe carnavalsseizoen. We beginnen ook dit jaar weer met het 11-kamp. Trek al je vrienden en/ of familie bij elkaar en speel vanuit thuis een 11-kamp tegen de andere groepen die ook thuis de opdrachten zitten uit te voeren. Maar het belangrijkste van het 11-Kamp: Maak er onderling een ontiegelijk gezellige middag van te maken.

Schrijf je in via deze link.

‘s Avonds barst in ‘t Uivernest het feest los. Dan kunnen alle sterke verhalen van de 11-Kamp opdrachten nog eens voorbij komen. Wij kijken er al naar uit. Tot d’n 11e van d’n 11e.

11-Kamp opdrachten

Via social media en de website zijn de opdrachten bekend gemaakt. Je gaat als groep aan alle opdrachten werken. Het thema van dit jaar is ‘Wa Trèkte Aon?! (Meej Carnaval!). We gaan van iedere groep nun Knusterooier van top tot teen aankleden. We beginnen bovenaan en werken zo naar beneden.

Iedere opdracht heeft als uitkomst een kledingstuk of een attribuut. Regel, maak, knutsel, timmer, las of handwerk het kledingstuk of attribuut. Wijs één persoon in je groep aan die al deze kledingstukken aan kan trekken en de attributen kan dragen. Deze persoon komt aangekleed, compleet met de attributen ’s avonds naar ‘t Uivernest. Eén van de commissie leden (Alicia, Maik of Arno) zal dan controleren aan welke opdrachten zijn voldaan. Voor ieder correcte kledingstuk of attribuut krijg je 11 punten, met uitzondering van de laatste opdracht.

We zouden het leuk vinden als je van ieder kledingstuk of attribuut een foto maakt met steeds een andere deelnemer van je groep. Deze foto’s dan graag in 1 email in JPG formaat voor 17:11u opsturen naar kikof@knusterooiers.nl. De foto’s worden dan ’s avonds in ’t Uivernest getoond. Staat zo gezellig.

Veel succes en leut met de opdrachten.
De Kik-Of Commissie.

Klik hier voor de 11-Kamp opdrachten

Opdracht 2: Klik hier voor de Clip-Mix