Kik of 2021

Zooooo. We hebben maar eens het stof van onze laatste aantekeningen afgeblazen. We gaan ons al voorzichtig voorbereiden voor carnavalsseizoen 21 – 22. Zou moeten lukken met de huidige corona trend. Wij hebben er alvast zin in.

Annulering Kik-Of

Vandaag samen met het bestuur moeten besluiten om de Kik-of dit jaar niet door te laten gaan. We zien geen mogelijkheden om een carnavalsavond te organiseren waarbij iedereen op 1,5 meter afstand moet blijven zitten. Laten we hopen dat we weer snel een feestje met elkaar kunnen vieren.

USB Sticks Kik-Of

Zooo, de ene is terug naar Spanje, de andere terug naar Lapland. Dan kunnen we ons gaan richten op de serieuze feestmaand Februari. Kom nu alvast in de stemming met de Hangse feestmuziek 2020. De USB stick is verkrijgbaar bij de Jumbo en ‘t Uivernest.

 

Kik-Of Muziek

Wil je alvast een sneak preview van de Kik-OF? Dat kan! De USB-sticks met de Kik-OF muziek zijn verkrijgbaar bij de Jumbo en ‘t Uivernest. En dan krijg je er van ons gratis een festivaltasje bij.

Inschrijfformulier Kik-of

De “R” van CaRRRRRnaval is weer in de maand. Er zit weer een periode vol leutighèd en gekkighèd aan te komen. Iedere Brabo weet dat op (of rond) 11 – 11 het feest kan beginnen. Dat doen we natuurlijk ook met de Knusterooiers. Dit jaar is de start van het carnaval op 9 november vanaf 20:00u in ‘t Uivernest.

Bij feest hoort muziek en zo doen we dat ook op de Hang. Sinds vorig jaar hebben we de Kik-of. Groepen of individuen treden op met de muziek die ze uit het diepste van hun tenen halen. En dat kan op allerlei manieren. Nix moet, alles mag. Jodelen, headbangen, panfluit, twedde viool, DJ setje, tenor blokfluit, Guus en de Meeuwissen, etc.
Na de optredens pakken we gelijk door met een artiest en laten de feestmuziek niet meer los dankzij DJ Joost.

Voel jij je geroepen om ook eens een keer op een podium te staan? Om ook eens een keer jouw feestnummer in een studio op te nemen? Om ook eens een biertje te drinken in de studio tijdens ons èige ’3 ûrkes veuraaf’. Om ook eens een keer de echte Hankse aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen bij te wonen. Schrijf je dan nu snel in! De studio opnames zijn op 4 en 11 oktober. Heb je muziek nodig? Laat het ons weten. Wij helpen graag.

 

KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER