Presentator Teun bedankt Knusterooiersland

Knusterooiers!

Hank was dit weekend Knusterooiersland, een prachtig land!
2 dagen lang had ik de eer om voor de Knusterooiers en Knusterooierinnen te staan die afgekomen waren op de 2 evenementen van het 44-jarig bestaan van Stichting Carnaval Hank. Zoals ik dit weekend menigmaal heb gezegd, een echte mijlpaal waar velen van jullie zich al jaren voor inzetten. Dat verdiend een applaus!

Vanaf moment 1 hebben jullie ervoor gezorgd dat ik van voldoende informatie ben voorzien en nog meer noemenswaardig dat ik gastvrij ontvangen ben.
Het was voor mij niet het aantal mensen publiek wat ik meer gewend ben, maar wel het publiek waarvan ik enorm genoten heb.

Beste commissieleden, stichtingsleden, vrijwilligers van Stichting Carnaval Hank bedankt voor jullie leut en gastvrijheid. Ook dank voor alle anderen die op hun eigen manier bij gedragen hebben aan dit leut en de gastvrijheid dit weekend. Ik rij Hank nu niet meer voorbij zonder aan Knusterooiersland te denken! Dankjewel! Alaaf en tot snel!

Met carnavaleske groet,
Teun Aarden – TAPP

Knusterooiers 44 jaar

Zeven muzikale groepen, een gezellige ambiance, een spannende ontknoping en een fantastische afsluiting door DJ Willem de Wijs. Zo kunnen we kort samengevat de 26ste editie van het Krakersfestival omschrijven. Voorafgaand aan de activiteit van Stichting Carnaval Hank stonden de aanwezige Knusterooiers stil bij het overlijden van Henk van Dortmont. Henk was jarenlang voorzitter van de jury tijdens de krakersfestivallen en werd in 2012 tot Grootste Knust verkozen voor al zijn vele verdiensten binnen het verenigingsleven in Hank. Namens Stichting Carnaval Hank willen we alle nabestaanden van Henk nogmaals heel veel sterkte wensen.

Lees meer …

44 jaar Ouderen/gehandicapten Feest

Op vrijdag 10 november houdt Stichting Carnaval Hank speciaal voor onze ouderen en gehandicapten een prachtige middag vol met optredens en activiteiten in dorpshuis ‘t Uivernest.
Presentator Teun Aarden zal de middag aan elkaar praten. Op het programma staat o.a. de installatie van een nostalgische Raad van 11 uit het rijke verleden van Stichting Carnaval Hank, deze mannen zullen u voorgaan in de feestvreugde. Ook zal deze middag het Knustebeeld worden onthuld. Verder hebben we optredens van Peter Dons en een DJ die de middag van prachtige muziek gaan voorzien. Stichting Archief Kring verzorgt een aantal mooie diashows deze middag.
Kortom eigenlijk teveel om even op te sommen. Het beste is dan ook om de middag zelf te beleven op vrijdag 10 november in ‘t Uivernest. De zaal gaat open om 13:30.

Carnaval gaat nooit meer weg uit Hank

HANK • Carnavalvierders in Hank werden precies 44 jaar geleden verenigd in de Stichting Carnaval Hank. Zaterdag wordt het jubileumjaar afgetrapt met het Krakerfestival.

Anton Heijmans heeft het interview over het 44-jarig bestaan van Stichting Carnaval Hank goed voorbereid. De eerste penningmeester van de stichting heeft de ontstaansgeschiedenis volledig uitgeschreven en daarbij het nodige fotomateriaal opgeduikeld.

Lees meer …