Inspiratie avonden

Beste carnavalsvierders,

Op woensdag 15 juni hebben we de tweede inspiratieavond gehad. Het was weer een drukbezochte en geslaagde avond. Iedereen kon lezen wat er op de eerste avond is aangegeven over de activiteiten die tot nu toe tijdens carnaval plaats vonden. We nemen de punten mee voor de toekomst. We hebben er vertrouwen in dat dit helemaal goed komt.

Daarna zijn we aan de slag gegaan met het programma van 2023. In overleg met elkaar zijn er verschillende programma’s samen gesteld. A.d.h.v. de ideeën maken wij een voorstel voor de commissies. Achter de schermen zijn we hier druk mee bezig. Het definitieve programma volgt later.

Als laatste hebben we een organogram gepresenteerd. We hebben het nieuwe bestuur voorgesteld en de samenstelling van de commissies laten zien.

Alicia van Seters is de nieuwe Penningmeester, Barbara van der Stelt is de secretaris. Inmiddels hebben we ook een voorzitter gevonden. Ton Damen neemt deze rol graag op zich. Odette Morée en Joyce van de Vlekkert sluiten aan als bestuursleden.
Eva en Claire zullen het bestuur het komende jaar ook nog ondersteunen.
Arie Treffers kunnen we altijd bellen voor advies.
De overdracht van het oude naar het nieuwe bestuur heeft inmiddels plaats gevonden.

Op het organogram kunnen jullie naast het nieuwe bestuur, alle commissies bekijken. Heb je je ergens voor opgegeven maar zie je je naam nog niet staan of wil jij graag ook iets betekenen? In het organogram staan nog vraagtekens, daar zoeken we nog mensen voor. Laat het ons in beide gevallen weten en stuur een mail naar bestuur@knusterooiers.nl. Vele handen maken licht werk!
We zijn trots op het samengestelde bestuur en de commissies. Zij gaan er voor 100 procent tegenaan om er samen met iedereen een swingende carnaval van te maken!

Ben je nieuwsgierig naar de evaluatiepunten en het organogram, bekijk dan de bijlagen.

Klik hier voor de evaluatiepunten

Klik hier voor het organogram

Hoe nu verder?
We gaan eerst genieten van de vakantie, na de vakantie zal het bestuur alle commissies uitnodigen om kennis te maken in de vorm van een speeddate. Wat zijn de plannen, wat kunnen we van elkaar verwachten, hoe gaan we met elkaar communiceren etc.
Hou de ontwikkelingen in de gaten via deze site, we houden jullie op de hoogte!

Hele fijne vakantie!

Groetjes Claire, Joyce en Eva

 

Carnaval in Hank

Het bestuur van Stichting Carnaval Hank stopt ermee. Na jarenlange inzet voor het mooiste feestje van het jaar, word het stokje overgedragen aan nieuwe mensen. Hoe gaan we dit aanpakken de komende jaren? ‘Alle haanden moete op ene buik’ van heel carnavallend Hank. Samen kunnen we ervoor zorgen dat carnaval blijft bestaan in Hank. Er zijn drie initiatiefnemers die dit willen gaan onderzoeken, maar zij kunnen dat niet zonder jullie. Help jij mee?

Kom op woensdagavond 18 mei om 20.00 uur naar de inspiratie avond in ‘t Uivernest, we gaan in kleine groepen bedenken wat we willen behouden en welke nieuwe ideeën mogelijk zijn. Heb jij nieuwe ideeën, wil jij iets betekenen of gewoon alleen meedenken? Kom dan naar deze avond en laten we er in 2023 weer een knalfeest van maken met elkaar!

Volg ons via facebook op ‘Je komt uit Hank als…’ en via www.knusterooiers.nl

Inspiratieavond

Nu het bestuur van stichting Carnaval stopt moeten we er samen voor zorgen dat we Carnaval voortzetten. Dus wil jij brainstormen over invulling en organisatie? Heb jij leuke ideeën of kun jij iets betekenen? Kom dan op woensdag 18 mei om 20 uur naar het Uivernest. Tot dan!

Puzzeltocht

Vanaf as. vrijdag vind je in de straten van knusterooierslaand  verschillende huizen waar een letter voor het raam is geplakt. 23 in totaal. Met al die letters kun je een zin maken als je ze in de juiste volgorde zet.
Tip van de dag : weet je waar de raadsleden en commissieleden wonen?
Voor de winnaar is er een mooi prijsje en natuurlijk eeuwige roem.
Grote en kleine snotpinnen doe je best. Download hier het formulier en succes.

Carnaval 2021

Namens Stichting Carnaval Hank willen we alle Knusterooiers een Gezond en Mooi 2021 toewensen.
We hopen samen met jullie komend seizoen een nare en rare tijd achter ons te laten. Hopend op een beter jaar dan het afgelopen 2020.

Om 2021 zo goed mogelijk te beginnen willen we jullie vragen om tijdens de komende Carnavalsdagen 13 t/m 16 februari jullie huizen en/of tuinen Carnavalesk te verlichten.
PRINS Jurgen en alle raadsleden zal uit al deze huizen/tuinen de mooist verlichtte creatie kiezen.
Opgeven kan via het contact formulier.
Voor de kinderen houden we tijdens carnaval een puzzel tocht(meer info binnenkort).
KNUSTENSTICKER – FABRIEK CREATIEF
Via #fabriek creatief is een raamsticker te bestellen á €4,50. Een deel van de opbrengst wordt gesponsord door Fabriek Creatief aan Stichting Carnaval Hank  Doe gezellig mee !   :)


Naam
Email
Opmerking

Carnaval 2020-2021

Beste Knusterooiers,
Zoals verwacht zullen we dit jaar helaas geen carnaval en voorafgaande activiteiten organiseren. Het perspectief om dit komende maanden tot en met carnaval te doen zijn daarvoor slecht.
Na de afgelasting van de “Knuste Kik Of” eerder dit jaar dus dit seizoen ook helaas geen sauwelen, 55+bal, boerenbruiloft, optocht, lichtjesoptocht, snotpinnenbal, etc.
Als Stichting zijn we nog bezig om een (corona proof) alternatief te organiseren voor dit seizoen tijdens Carnaval.

Toekomst
Het is zoals het is op dit moment natuurlijk en er zijn ergere dingen.
Maar het is ontzettend jammer dat we dit jaar geen carnaval kunnen organiseren en vooral dit niet samen kunnen vieren met elkaar. Want dat is wat carnaval een geweldige traditie maakt; gezelligheid, saamhorigheid, samen zingen, dansen en lachen. Kortom een sociale interactie in ons dorp. Breed gedragen door de vele vrijwilligers bij onze organiserende commissies en samen met onze al jaren trouwe horeca, de pijlers van het Knusterooier Carnaval.
Als Stichting Carnaval Hank hopen we dan ook dat we volgend seizoen weer op iedereen van jullie een beroep kunnen doen om deze “Hankse” Knusterooiers tradite te kunnen voortzetten en dit verloren jaar niet een voorbode laten zijn van een afnemende traditie. Het motto van dit jaar is hiervoor van toepassing, “we gaon dur dwars durhenne”.
We willen volgend jaar dan ook dit Motto, ingestuurd door oud-prins Bas Smit, gebruiken om met jullie als Knusterooiers weer samen te kunnen genieten van onze prachtige activiteiten.

Namens Stichting Carnaval Hank wensen we (ondanks alle beperkingen) alle Knusterooiers Fijne Feestdagen en een Voorspoedig 2021.

Corona crisis

Beste Knusterooiers,

Na de zomervakanties komt de carnavalsperiode er normaal gesproken weer snel aan. Helaas weten we allemaal dat dit een ander jaar is en een andere tijd dan voorgaande jaren waarin we leven i.v.m. de corona crisis, die voor iedereen een grote impact heeft. Ten eerste hopen we dat iedereen deze periode zo goed mogelijk doorkomt.

Betreffende het carnavalsgebeuren en alle activiteiten ervoor en er omheen is het doorgaan hiervan nog een groot vraagteken. Ten eerste vanuit wettelijke bepalingen, wat mag wel en wat niet. Maar ook vanuit de Stichting, wat willen we wel en wat willen we niet. De veiligheid en gezondheid tijdens al onze activiteiten staat immers voorop en we willen wat dat betreft geen risico’s nemen.
Gevolg is wel dat we nog niks zinnigs kunnen zeggen of al onze activiteiten, waar veel vrijwilligers/deelnemers zich enorm voor inzetten, door kunnen gaan dit jaar.
De eerste stap van bestuur was afwachten tot we enigzins inzicht krijgen wat we kunnen en mogen in de komende maanden. Helaas is daar dus geen duidelijkheid over en zal er ook niet snel komen. Daarom zijn we nu eerst in gesprek met de Hankse horeca om hun mening en opties aan te horen.
Ook horen we graag jullie ideeën en meningen (per mail via website www.knusterooiers.nl).
Na de gesprekken met de horeca zullen we snel met onze commissies besluiten wat we komend jaar gaan doen.

Bestuur stichting carnaval Hank