55+ Bal in De Phoenix

Rustig genieten en gezellig bijpraten. Nostalgische carnavalsmuziek van de DJ en een prachtige optredens van Mieke en Jan de Wijs en de Brabo’s. Ook zullen de Carnavalsgroepen De Vreugdewippers en Wij Knuste hun carnavalsnummer ten gehore brengen. Dit zijn slechts maar enkele ingrediënten van het prachtige 55+ Bal dat Stichting Carnaval Hank dit jaar wederom voor u organiseert in Café De Phoenix. Want deze middag zal tevens de “nostalgische Raad van 11”acte de presence geven. Prins Bram en zijn Raad van 11 zullen ook aanwezig zijn. Zij zijn de gehele middag beschikbaar voor een praatje, een dansje of gewoon wat leutigheid. Een goed humeur is na een bezoek aan dit feest gegarandeerd. Het programma begint op zondag 4 februari om 14:00 en de zaal gaat voor u open om 13:30. We ontvangen u dan graag met een bakske koffie en wat lekkers. Dus ga aanstaande zondag niet thuis kniezen en zeuren maar kom gezellig naar De Phoenix.
Ook geven wij jaarlijks de zieken onder ons een presentje ter steun. Weet u iemand die dit goed kan gebruiken? Dan horen we dit graag. U kunt dan contact opnemen met Annie anemaat. Tel. 0162-403173 .
Namens commissie 55+: Annie, Diny, Jolanda, Lisanne en Jenny.

Posted in 55+

Feest in De Phoenix bij 55+ bal

Het was groot feest afgelopen zondagmiddag 19 februari in De Phoenix. Reden was het jaarlijkse 55+ Bal, georganiseerd door onze commissie namens Stichting Carnaval Hank. DJ Barry Peeters draaide prachtige, klassieke Carnavalsdeuntjes en deze werden uit volle borst meegezongen door alle 55-plussers, 56-plussers, 57-plussers etc. De feestvreugde werd verder verhoogd tot het kookpunt door dweilband Asjemenou. DJ Barry hoefde zich echter niet te vervelen en sloeg nog een tijdje succesvol mee op de grote trom als tijdelijk vervanger van Bart Oomen. Tevens had de muzikale trots van Knusterooiersland; Mariette Mulkens en Waldo van Dijk als invallers. Met als resultaat, prachtige carnavalsmuziek dat perfect gebruikt werd door Prins Bram I en zijn gevolg om verschillende polonaises in te zetten. Het publiek heeft getuigen mogen zijn dat Prins Bram I zijn raad van 11 nog net voor de Carnaval in topvorm heeft gebracht! Kortom een prachtige nostalgische middag voor alle aanwezigen.

Posted in 55+

55+ Bal in De Phoenix

Rustig genieten en gezellig bijpraten. Nostalgische carnavalsmuziek van DJ Barry en een prachtige show van spektakel dweilband Asjemenou. Dit zijn slechts maar enkele ingrediënten van het prachtige 55+ Bal dat Stichting Carnaval Hank dit jaar wederom voor u organiseert in Café De Phoenix. Prins Bram en zijn Raad van 11 zullen aanwezig zijn. Zij zijn de gehele middag beschikbaar voor een praatje, een dansje of gewoon wat leutigheid. Een goed humeur is na een bezoek aan dit feest gegarandeerd.

Lees meer …

Posted in 55+

55+ bal

Groot dans en meezing  55 + bal  zondag 23 februari in café de Phoenix.
Met medewerking van Meezingkoor Sangdoel uit Raamsdonksveer,
Dj Barry en natuurlijk Prins Jurgen met zijn Raad van elf.

Aanvang 14.00 uur.
Zaal open om 13.30 uur en de sluiting zal rond 18.00 uur zijn.
U wordt ontvangen met een kopje koffie en wat lekkers. Tevens krijgt u twee consumptiebonnen aangeboden en diverse hapjes.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de giften die men bij stichting carnaval ontvangt. Daarom is het zo belangrijk dat wij als Hankenaar donateur zijn en worden van Stichting Carnaval. Hierdoor is het ook mogelijk om onze zieken en gehandicapte knusterooiers een presentje aan te bieden. Om hiervoor in aanmerking te komen vragen wij ieder jaar opnieuw of u diegene die u een presentje gunt, op wil geven bij Annie Anemaat haar nummer is 0162- 403173.

Verder wensen wij u een leutige en vooral ook een veilige carnaval toe.

Diny,Jenny,Annie en Lisanne

Posted in 55+

55+ middag in de Phoenix

Net als andere jaren , is er dit jaar ook weer een 55+ middag in de Phoenix. Met dit jaar geen koor ,maar wil een keur van artiesten en een hele leuke D.J En Prins Jurgen met zijn raad die u voor gaan in de polonaise. De koffie met wat lekkers bij aanvang en sluiting worden u aangeboden door de stichting, de hapjes en de twee consumpties krijgt u van de Phoenix aangeboden. De bonnen krijgt u bij binnenkomst. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de giften die men bij stichting carnaval ontvangt. Daarom is het zo belangrijk dat wij als Hankenaar donateur zijn en worden van stichting carnaval. Hierdoor is het ook mogelijk om onze zieken en gehandicapte knusterooiers een presentje aan te bieden .Wij hope u alle dus op zondag 3 februari om 14.00 uur te zien in de Phoenix de zaal is om 13.30 uur open. Aan de zieke knusterooier wordt ook gedacht, neem hier voor contact op Met Annie Anemaat tel 0162- 403173 Verder wensen wij u een leutige en vooral ook een veilige carnaval toe.

Carnavaleske groet van Jenny, Annie, Lisanne en Diny