11-Kamp opdrachten

Via social media en de website zijn de opdrachten bekend gemaakt. Je gaat als groep aan alle opdrachten werken. Het thema van dit jaar is ‘Wa Trèkte Aon?! (Meej Carnaval!). We gaan van iedere groep nun Knusterooier van top tot teen aankleden. We beginnen bovenaan en werken zo naar beneden.

Iedere opdracht heeft als uitkomst een kledingstuk of een attribuut. Regel, maak, knutsel, timmer, las of handwerk het kledingstuk of attribuut. Wijs één persoon in je groep aan die al deze kledingstukken aan kan trekken en de attributen kan dragen. Deze persoon komt aangekleed, compleet met de attributen ’s avonds naar ‘t Uivernest. Eén van de commissie leden (Alicia, Maik of Arno) zal dan controleren aan welke opdrachten zijn voldaan. Voor ieder correcte kledingstuk of attribuut krijg je 11 punten, met uitzondering van de laatste opdracht.

We zouden het leuk vinden als je van ieder kledingstuk of attribuut een foto maakt met steeds een andere deelnemer van je groep. Deze foto’s dan graag in 1 email in JPG formaat voor 17:11u opsturen naar kikof@knusterooiers.nl. De foto’s worden dan ’s avonds in ’t Uivernest getoond. Staat zo gezellig.

Veel succes en leut met de opdrachten.
De Kik-Of Commissie.

Klik hier voor de 11-Kamp opdrachten

Opdracht 2: Klik hier voor de Clip-Mix