Schlager festival – Das bruiloft

Hallo Liebe Leuten,
maandag 20 februari gaat het dan eindelijk weer gebeuren! ????
Reserveer snel jullie biertafel für Das Schlager Festival Bruiloft in ‘t Uivernest want dit wel je echt niet missen deze carnaval.
Mail je reservering vóór 3 februari naar tonydamen@live.nl onder vermelding van bruiloft 2023 en het aantal personen en ben erbij. ????

#jodelahiti

11-Kamp opdrachten

Via social media en de website zijn de opdrachten bekend gemaakt. Je gaat als groep aan alle opdrachten werken. Het thema van dit jaar is ‘Wa Trèkte Aon?! (Meej Carnaval!). We gaan van iedere groep nun Knusterooier van top tot teen aankleden. We beginnen bovenaan en werken zo naar beneden.

Iedere opdracht heeft als uitkomst een kledingstuk of een attribuut. Regel, maak, knutsel, timmer, las of handwerk het kledingstuk of attribuut. Wijs één persoon in je groep aan die al deze kledingstukken aan kan trekken en de attributen kan dragen. Deze persoon komt aangekleed, compleet met de attributen ’s avonds naar ‘t Uivernest. Eén van de commissie leden (Alicia, Maik of Arno) zal dan controleren aan welke opdrachten zijn voldaan. Voor ieder correcte kledingstuk of attribuut krijg je 11 punten, met uitzondering van de laatste opdracht.

We zouden het leuk vinden als je van ieder kledingstuk of attribuut een foto maakt met steeds een andere deelnemer van je groep. Deze foto’s dan graag in 1 email in JPG formaat voor 17:11u opsturen naar kikof@knusterooiers.nl. De foto’s worden dan ’s avonds in ’t Uivernest getoond. Staat zo gezellig.

Veel succes en leut met de opdrachten.
De Kik-Of Commissie.

Klik hier voor de 11-Kamp opdrachten

Opdracht 2: Klik hier voor de Clip-Mix

Inschrijving 11-Kamp

Het is intussen oktober geworden. Wij als Kik-Of commissie draaien al op volle kracht om het 11-11 feest te organiseren. We starten de dag met het 11-kamp. Iedereen, jong, oud, in groepsvorm, duo’s of individueel kan hieraan mee doen. Om 11:11u maken we de opdrachten via de website en social media bekend. Je voert de opdrachten uit vanaf de plek die je maar wil. Thuis, een clubhuis, een boer’nschuur of nun ouwe caravan. Wat je maar wil. De antwoorden geef je via email door aan de commissie. Zij zullen uiteindelijk de punten verzamelen en bij elkaar optellen.

Geef je nu alvast op door op deze link te klikken.

’s Avonds is er in ’t Uivernest een feestavond. Die is er niet alleen voor de 11-kampers. Iedereen is er van harte welkom. De avond zal gevuld worden met muziek, muziek en nog eens muziek met minimale onderbrekingen.
Kortom, het gaat een feestelijke dag worden. Overdag een onderlinge competitie en daarna een feestje in ’t Uivernest. De datum is 12 november 2022. Vergeet ‘m niet.