11-Kamp 2022

Save the date: 12 november 2022!
Je zou er misschien niet direct aan denken bij een hittegolf van een week of 11, maar het duurt niet zo lang meer of het carnaval gaat van start. Als Kik-Of commissie hebben we de eerste vergaderingen al gehad.
Lees meer …

Inspiratie avonden

Beste carnavalsvierders,

Op woensdag 15 juni hebben we de tweede inspiratieavond gehad. Het was weer een drukbezochte en geslaagde avond. Iedereen kon lezen wat er op de eerste avond is aangegeven over de activiteiten die tot nu toe tijdens carnaval plaats vonden. We nemen de punten mee voor de toekomst. We hebben er vertrouwen in dat dit helemaal goed komt.

Daarna zijn we aan de slag gegaan met het programma van 2023. In overleg met elkaar zijn er verschillende programma’s samen gesteld. A.d.h.v. de ideeën maken wij een voorstel voor de commissies. Achter de schermen zijn we hier druk mee bezig. Het definitieve programma volgt later.

Als laatste hebben we een organogram gepresenteerd. We hebben het nieuwe bestuur voorgesteld en de samenstelling van de commissies laten zien.

Alicia van Seters is de nieuwe Penningmeester, Barbara van der Stelt is de secretaris. Inmiddels hebben we ook een voorzitter gevonden. Ton Damen neemt deze rol graag op zich. Odette Morée en Joyce van de Vlekkert sluiten aan als bestuursleden.
Eva en Claire zullen het bestuur het komende jaar ook nog ondersteunen.
Arie Treffers kunnen we altijd bellen voor advies.
De overdracht van het oude naar het nieuwe bestuur heeft inmiddels plaats gevonden.

Op het organogram kunnen jullie naast het nieuwe bestuur, alle commissies bekijken. Heb je je ergens voor opgegeven maar zie je je naam nog niet staan of wil jij graag ook iets betekenen? In het organogram staan nog vraagtekens, daar zoeken we nog mensen voor. Laat het ons in beide gevallen weten en stuur een mail naar bestuur@knusterooiers.nl. Vele handen maken licht werk!
We zijn trots op het samengestelde bestuur en de commissies. Zij gaan er voor 100 procent tegenaan om er samen met iedereen een swingende carnaval van te maken!

Ben je nieuwsgierig naar de evaluatiepunten en het organogram, bekijk dan de bijlagen.

Klik hier voor de evaluatiepunten

Klik hier voor het organogram

Hoe nu verder?
We gaan eerst genieten van de vakantie, na de vakantie zal het bestuur alle commissies uitnodigen om kennis te maken in de vorm van een speeddate. Wat zijn de plannen, wat kunnen we van elkaar verwachten, hoe gaan we met elkaar communiceren etc.
Hou de ontwikkelingen in de gaten via deze site, we houden jullie op de hoogte!

Hele fijne vakantie!

Groetjes Claire, Joyce en Eva

 

Knuste Stars 2022

Op 12 juni is het zover, Knuste Stars 2022! De inschrijfformulieren zijn uitgedeeld en de eerste deelnemers hebben zich al opgegeven. Wil jij ook je talent laten zien, schrijf je dan snel in.Het inschrijfformulier kun je onderaan dit bericht downloaden.

We hebben dit jaar weer veel sponsoren die deze middag mogelijk maken, waarvoor een groot dank je wel. We kunnen de kinderen weer verwennen met lekkernijen en een presentje. Daarnaast komt er een entertainmentshow, die de kinderen een topmiddag zal bezorgen. Klinkt dit niet fantastisch!

Dit jaar gaan we alle talenten bekijken in ’t Uivernest. Het belooft een feestelijke middag te worden voor alle kinderen en onze Hankse talenten. Kom op zondag 12 juni om 14.00 uur naar ’t Uivernest en maak er samen met onsen onze talenten een gezellige middag van.

Carnaval in Hank

Het bestuur van Stichting Carnaval Hank stopt ermee. Na jarenlange inzet voor het mooiste feestje van het jaar, word het stokje overgedragen aan nieuwe mensen. Hoe gaan we dit aanpakken de komende jaren? ‘Alle haanden moete op ene buik’ van heel carnavallend Hank. Samen kunnen we ervoor zorgen dat carnaval blijft bestaan in Hank. Er zijn drie initiatiefnemers die dit willen gaan onderzoeken, maar zij kunnen dat niet zonder jullie. Help jij mee?

Kom op woensdagavond 18 mei om 20.00 uur naar de inspiratie avond in ‘t Uivernest, we gaan in kleine groepen bedenken wat we willen behouden en welke nieuwe ideeën mogelijk zijn. Heb jij nieuwe ideeën, wil jij iets betekenen of gewoon alleen meedenken? Kom dan naar deze avond en laten we er in 2023 weer een knalfeest van maken met elkaar!

Volg ons via facebook op ‘Je komt uit Hank als…’ en via www.knusterooiers.nl

Inspiratieavond

Nu het bestuur van stichting Carnaval stopt moeten we er samen voor zorgen dat we Carnaval voortzetten. Dus wil jij brainstormen over invulling en organisatie? Heb jij leuke ideeën of kun jij iets betekenen? Kom dan op woensdag 18 mei om 20 uur naar het Uivernest. Tot dan!

Programma 2022

It giet oan, roepen ze in Friesland waarna heel de provincie los gaat.
In De Hang roepen we dit jaar eindelijk:
Ut gaot dûr ! ! ! (EN LOS GAAN WE)

Last minute nog een programma voor jong en oud in Knusterooiersland.
Met dank aan alle vrijwilligers, horeca en sponsors!

Samen gaan we er een leuk feestje van maken! Met respect voor elkaar en speciaal respect voor de horeca die, na een lange stilte, nu weer ineens volop gasten mogen ontvangen. Laten we het ook voor hen een gezellig en geslaagd Carnaval 2022 zijn!!
ALAAAAAF en Froost.